top

Bådforsikring til vandscootere

Vi forsikrer alle former for "personal watercraft"


 

Ansvarsforsikringen

Beskytter dig imod økonomiske følger af skader, du påfører andre. Ansvarsforsikringen er lovpligtig for vandscootere, jetski og motorbåde, som kræver speedbådskørekort eller vandscooterbevis.

Som ejer eller bruger af en vandscooter eller jetski, hæfter du med hele din nuværende og fremtidige formue, hvis ikke du har tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring. Under sejlads skal du medbringe et forsikringscertifikat, som viser, at der er tegnet ansvarsforsikring for fartøjet. Vi benytter en digital certifikatløsning fra Bådbogen. Dette betyder, at du ikke skal medbringe et fysisk forsikringsbevis; du får blot et klistermærke, som sættes et tilgængeligt sted i vandscooteren. Ud fra klistermærkets ID-nummer kan man pr. SMS kontrollere, om fartøjet er ansvarsforsikret.


Kaskoforsikringen

Vandscootere og jetski stjæles i meget stort antal! Det kan derfor være en god idé at kaskoforsikre din vandscooter. Kaskoforsikringen tillader sejlads hele året, men fartøjet skal hjemtages, når det ikke er i brug. Kaskoforsikringen dækker selvfølgelig også skader som opstår, når fartøjet transporteres på trailer. Kaskoforsikringen kan suppleres med retshjælpsdækning.


Retshjælpsforsikring

Der kan, i tilknytning til kaskoforsikringen, tegnes retshjælpsforsikring. Husstandens retshjælpsforsikring dækker ikke retshjælp i forhold, der vedrører lystfartøjer. Vi anbefaler derfor, at kaskoforsikringen udvides til at omfatte retshjælp. At have ret er én sag; at få ret er som oftest en anden sag.


Professionel rådgivning

Tal med en ekspert

Vore dygtige rådgivere sidder altid klar ved telefonen — og vi glæder os til at hjælpe dig